zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Groep jongens schieten met balletjespistool op borden op de Zuidendijk

4 augustus 2009

DORDRECHT - Vijf jongens van 16, twee keer 18, 19 en 22 jaar uit Dordrecht zijn aangehouden nadat ze met een balletjespistool op verkeersborden aan het schieten waren.

Dit gebeurde op maandagochtend 3 augustus 2009 omstreeks 01.35 uur op de Zuidendijk. Na onderzoek bleek dat een 18-jarige jongen en de 16-jarige jongen niet hadden geschoten en zich later bij de anderen hadden aangesloten. Zij werden in vrijheid gesteld.

De overige drie verdachten werden ingesloten. Ze zijn in de loop van de morgen na verhoor heengezonden. Het balletjespistool is een verboden wapen en was eigendom van de 22-jarige verdachte. Ze bekenden alle drie dat ze geschoten hadden. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!