donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Gewonde bij steekincident in het Weizigtpark, verdachte aangehouden

3 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 1 augustus een 50-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden na een steekincident in het Weizigtpark. De vrouw zou een 25-jarige man uit Dordrecht na een ruzie hebben gestoken met een mes.

De toedracht van het incident zou in de relationele sfeer liggen. Dit is momenteel onderwerp van onderzoek. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Na het afleggen van een verklaring op het bureau mocht hij weer huiswaarts.

De verdachte is in verzekering gesteld en zal dinsdag 4 augustus worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Er is een  mes in beslaggenomen voor onderzoek. De politie zet het onderzoek voort. 

Lees meer over:

ruzie steekincident weizigtpark
Deel dit bericht met je vrienden!