donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding op de A16 door drugs

31 juli 2009

DORDRECHT - Op donderdagavond 30 juli 2009 omstreeks 23.25 uur vond op de Rijksweg A16 een aanrijding plaats waarbij drie personenauto’s bij betrokken waren. Een 28-jarige vrouw uit Breda reed met een personenauto over de Rijksweg A16. Ze botste door onbekende oorzaak tegen twee personenauto’s die voor haar reden.

Een ambulance bracht haar voor onderzoek naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze geen letsel had opgelopen. De vrouw maakte een verwarde indruk en wist zich niets van het ongeluk te herinneren. Wel verklaarde ze dat zij verdovende middelen had gebruikt. Er werd vervolgens door een GGD arts bloed voor onderzoek afgenomen. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

De drie personenauto’s raakten zwaar beschadigd en werden weggetakeld. De twee andere betrokken bestuurders, een 59-jarige vrouw uit Dordrecht en een 49-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht kwamen met de schrik vrij. Politieagenten van de Regionale Verkeersondersteuning doen (sporen) onderzoek naar de juiste toedracht. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!