woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Skelter gestolen aan de Vincent van Goghstraat

31 juli 2009

DORDRECHT - De politie heeft een gestolen skelter teruggevonden. Agenten gingen op donderdagmiddag 30 juli 2009 naar de Vincent van Goghstraat in Dordrecht.

Daar zou een conflict zijn over een skelter. Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht vertelde dat zij vandaag had ontdekt dat de skelter van haar zoon gestolen was. Nu had zij iemand gevonden met een skelter die leek op de skelter van haar zoon. Na onderzoek ging het toch niet om deze skelter. Wel kwam er op dat moment een 14-jarige jongen uit Dordrecht aanrijden op een andere skelter. Deze was inmiddels overgeschilderd in een andere kleur maar was wel de gestolen skelter. Agenten hielden de jongen aan op verdenking van heling.

Deel dit bericht met je vrienden!