maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Autobestuurder aangehouden wegens gevaarlijk rijgedrag

31 juli 2009

DORDRECHT - Een politieman onderweg naar zijn werk heeft een 22-jarige autobestuurder uit Alblasserdam aangehouden. Hij deed dat op donderdagmorgen 30 juli 2009 onder aan de afslag van de N3 bij de Dordtse wijk De Staart.

De politieman zag in zijn achteruitkijkspiegel dat de verdachte over de N3 reed bij de brug tussen Papendrecht en Dordrecht. De auto van de verdachte remde opeens hard en slingerde vervolgens met lage snelheid links en rechts over heel de weg. Hierop besloot de politieman de 22-jarige van de N3 te halen en deze aan te spreken.

Hier meldde zich al snel twee andere automobilisten die vertelden dat door het verkeersgedrag van de 22-jarige zij een aanrijding hadden gekregen. Hierop volgde de aanhouding van de verdachte.

Lees meer over:

aanrijding n3 de staart
Deel dit bericht met je vrienden!