Alles over Dordrecht...
29jul 2009

Parkeergarage Riedijkshaven 24 uur open

DORDRECHT - Sinds kort is ook de parkeergarage Riedijkshaven 24 uur per dag geopend. Er zijn nieuwe automatische deuren (speedgates) geplaatst bij de in- en uitrit, die open gaan bij het in- en uitrijden van een auto. Via de nieuwe voetgangersingang aan Molen het Fortuin is de parkeergarage alleen met een geldig parkeerkaartje toegankelijk.

De parkeergarage Riedijkshaven is vanaf augustus 2008 open. De garage heeft 46 openbare parkeerplaatsen en is met name bedoeld voor bezoekers, maar ook bewoners kunnen in de garage parkeren. Het parkeertarief is € 1,= per uur, met een maximum van € 10,= per dag. ’s Avonds geldt een speciaal tarief van eenmalig € 1,=. Dat geldt op maandag tot en met zaterdag van 18.00 uur tot 03.00 uur en op zondag zelfs de hele dag.

Parkeerverbodszone in Lijnbaangebied
Nu de parkeergarage Riedijkshaven 24 uur per dag open is zal er na de zomer in het Lijnbaangebied gehandhaafd gaan worden op auto’s die buiten de vakken geparkeerd staan. De afspraak met de buurt is dat, wanneer de garage 24 uur open is en daarmee voldoende parkeerplekken gecompenseerd worden, de parkeerverbodzone ingesteld wordt. In een parkeerverbodzone mag alleen in de parkeer vakken worden geparkeerd.Deel dit bericht met je vrienden!