donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Alcoholmobilisten aangehouden

27 juli 2009

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is op 26 juli op de Van Aerssenstraat aangehouden. De man had dermate veel alcohol gedronken dat hij zeer ruim boven de grens van invordering van zijn rijbewijs blies. Dat kon hij dan ook meteen inleveren.

Een 38-jarige automobilist uit Frankrijk is op 26 juli op de A16 ter hoogte van Dordrecht aangehouden. Hij had daar tegen een personenauto vóór hem aangereden, met alleen blikschade tot gevolg. Het feit de man veel teveel gedronken had, zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben gehad. Na overleg met Justitie heeft de man op het bureau een transactiebedrag van 1250 euro betaald. Hij kreeg daarnaast een rijverbod van negen uur.

Deel dit bericht met je vrienden!