dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Man geslagen, verdachte aangehouden

27 juli 2009

DORDRECHT - Een 31-jarige man uit Dordrecht is op 26 juli op de Wittenstein aangehouden. Hij zou bij een 43-jarige man uit Dordrecht komen klussen, maar kwam niet opdagen.

Toen de 43-jarige bij de verdachte thuis langs ging en aanbelde, kreeg hij ineens klappen. Het slachtoffer rende weg, maar de verdachte achtervolgde hem. De 43-jarige viel waarop de verdachte hem nog een paar klappen gaf. Daarna kon het slachtoffer wegkomen.

Hij heeft aangifte gedaan. De politie werd gebeld en juist toen de agenten ter plaatse waren, meldde de verdachte zich bij hen. Hij werd aangehouden en wordt verhoord. De verdachte gaf al wel aan zelf ook aangifte te willen doen, want volgen hem had het slachtoffer hem bedreigd. De 31-jarige is ingesloten en wordt verhoord.

Deel dit bericht met je vrienden!