maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw van ketting beroofd: politie zoekt getuigen

27 juli 2009

DORDRECHT - Een 62-jarige vrouw uit Dordrecht is op 24 juli tussen 13.50 en 14.10 uur op de Thorbeckeweg van haar halsketting beroofd. Het slachtoffer liep rond dat tijdstip op de stoep bij de bushalte ter hoogte van het van Bosseplantsoen in de richting van Laan der Verenigde Naties. Ze hoorde plots een scooter afremmen en een voelde een prikje in haar nek. Voordat ze het wist zag een jongen achter op een scooter springen waar een andere jongen als bestuurder al op zat. Ze reden weg richting de stoplichten aan de Laan der Verenigde Naties wegrijden.


De bestuurder droeg een donkerkleurige helm en donkere kleding. De twee jongeman die achter op de scooter sprong, was een jaar of 19 oud en was lichtgetint..
De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen van deze beroving. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook op het gratis telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!