woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

Planning aanpak Zijlbrug Leiden aangepast

27 juli 2009

DORDRECHT - De provincie Zuid-Holland heeft de planning van het groot onderhoud aan de Zijlbrug in het weekeind van 24-26 juli 2009 opnieuw aangepast. De brug is op zaterdag 25 augustus afgesloten voor alle verkeer. Een pontje zet voetgangers en fietsers die dag van 8-22 uur gratis over. Op zondag is de brug begaanbaar voor fietsers en voetgangers. De planning is aangepast omdat de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen dan tevoren was ingeschat.

De omleidingsroute voor het autoverkeer blijft ongewijzigd, namelijk via de Engelendaal - P. Snoepweg - Hoge Rijndijk - Kanaalweg - Voorschoterweg - Churchilllaan - Dr. Lelylaan - Plesmanlaan - Stationsplein- Schipholweg - Willem de Zwijgerlaan. Ook de omleidingsroute voor het openbaar vervoer verandert niet.

Deel dit bericht met je vrienden!