dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw aangehouden na mishandeling plaatsgenote

20 juli 2009

DORDRECHT - Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht is op zondagmiddag 19 juli aangehouden nadat zij rond 12.15 uur een 42-jarige vrouw uit Dordrecht mishandelde.

Het slachtoffer reageerde op de verdachte die bij een woning aan de Ernst Casimirstraat, in dronken toestand, zeer veel lawaai maakte.  De dronken vrouw reageerde agressief, uitte diverse bedreigingen en gaf de buurtbewoonster een kopstoot. Daarna vertrok de verdachte op een fiets waarna ze, op basis van een goed signalement, werd aangehouden op de Jacob Catsstraat. De buurbewoonster liep een pijnlijk gezicht op en had moeite met ademhalen. Zij heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De verdachte is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!