Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Jongeman aangehouden na lastigvallen 15 jarige

13 juli 2009

DORDRECHT - De politie heeft op vrijdagmiddag 10 juli een 21-jarige jongeman uit Rotterdam aangehouden op het station in Dordrecht. Hij zou in groepsverband in de trein een 15-jarig meisje uit Bergen op Zoom hebben lastiggevallen.

In de trein schreeuwde de groep tegen de tiener, ze scholden haar uit en de verdachte zou haar hebben bedreigd en hebben geslagen. De 15-jarige trok zich terug op het toilet waar ze de politie belde. Die wachtte op het perron van station Dordrecht het slachtoffer op en na haar verhaal gedaan te hebben, werd de 21-jarige meegenomen naar het politiebureau aan de Overkampweg. Daar is hij ingesloten. Na verhoor kon de verdachte vrijdagavond weer naar huis. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Lees meer over:

mishandeling trein
Deel dit bericht met je vrienden!