dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Drietal vast op verdenking autoinbraak

10 juli 2009 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag 9 juli op vrijdag 10 juli drie aanhoudingen verricht in de Herradesstraat. Het gaat om drie jongens van 14, 17 en 18 jaar uit Dordrecht. Ze werden door bewoners en politie op heterdaad betrapt op diefstal uit auto’s. In de Giessenmondestraat was ingebroken in een bus. Daar werden gereedschapskisten uit gestolen.

In de Herradesstraat werden de drie betrapt door agenten in burger. Een van de drie had cd’s en een navigatiesysteem bij zich, deze goederen zijn in beslag genomen voor onderzoek. De politie adviseert mensen waarbij is ingebroken in de auto aangifte te doen. Het drietal zit nog vast.

Deel dit bericht met je vrienden!