dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw geslagen, man aangehouden

7 juli 2009

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Dordrecht is op 7 juli op de Stratosfeerstraat aangehouden op verdenking van mishandeling van een 48-jarige vrouw uit plaatsgenote. De vrouw liet op 25 mei op de Noordendijk haar hond uit toen de man met zijn fiets het hondje net niet raakte. De vrouw zei daar wat van, waarna een woordenwisseling ontstond. Daarop sloeg de man de vrouw meerdere malen in haar gezicht.

De vrouw liep naast blauwe plekken en kneuzingen een gezwollen wang op. Door de klappen raakte een tandprothese los en haakte zich aan de binnenkant van haar wang vast. De spoedeisende hulp heeft deze prothese moeten verwijderen. De man liep weg. Ter plaatse gekomen agenten troffen de man niet meer aan. Uit onderzoek kwam de identiteit van de man naar voren. Hij werd op 7 juli van zijn bed gelicht en is in verzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!