zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Taxichauffeur beroofd: politie zoekt getuigen

7 juli 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een taxichauffeur op de Baanhoekweg. De chauffeur pikte tussen 01.00 en 01.30 uur op de Krispijnseweg ter hoogte van het Chinees restaurant een klant op die hem vroeg naar de Baanhoekweg te brengen. Ter hoogte van de vuilverbranding eiste de man onder bedreiging van een wapen plotseling geld. Het was toen ± 01.40 uur. De man pakte de werkmap van de chauffeur en zette het op een lopen. Hij liet het slachtoffer ongedeerd, maar geschrokken achter. De buit bestond uit een onbekend geldbedrag en papieren.

Het signalement van de dader is:
1.80 meter lang, rode baseballcap, leren jas, blauwe spijkerbroek, 28 tot 30 jaar, sprak gebrekkig Nederlands, licht getinte huidskleur, Noordafrikaans uiterlijk.

De politie komt graag in contact met getuigen van deze beroving en met mensen die anderszins informatie hebben die helpt in het onderzoek. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche van het district Dordrecht/Zwijndrechtse Waard.

Deel dit bericht met je vrienden!