dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Diefstal uit plezierjacht

6 juli 2009

DORDRECHT - Op vrijdagavond 3 juli kreeg de politie de melding van een inbraak in een plezierjacht dat aangemeerd lag ter hoogte van de Maasstraat. Er waren diverse goederen uit de boot weggenomen. Na onderzoek werd een deel van de gestolen goederen teruggevonden op een nabijgelegen boot. De buit bestond onder andere uit huisraad en een accu.

Daarop werd de eigenaar van die boot, een 42-jarige man uit Enschede aangehouden. Ook werd even later een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie zag de man lopen op een nabijgelegen steiger en wilde hem aanspreken, waarop de man ervandoor ging en zich probeerde te verstoppen. Hij werd staande gehouden en ook op de boot waarop deze man verbleef, werden gestolen spullen terug gevonden, o.a. scheepvaartapparatuur.

Deel dit bericht met je vrienden!