Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Jongen verdacht van mishandeling vrouw

2 juli 2009

DORDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Dordrecht wordt ervan verdacht dat hij een 42-jarige vrouw uit Dordrecht heeft mishandeld. De politie kreeg op woensdagmiddag 1 juli de melding dat er een vrouw in elkaar werd geslagen in de Theophile de Bockstraat.

De vrouw liep in de straat toen er een jongen langsfietste en een opmerking tegen haar maakte. Vervolgens ontstond er een ruzie waarbij de jongen de vrouw sloeg en aan het haar trok. De vrouw hield aan de vechtpartij o.a. pijn in haar nek, knie, rug, voet en oog over. Aan de hand van het signalement kon de politie de jongen even later aanhouden op de Jacob Marisstraat. De verdachte is inverzekering gesteld.

Deel dit bericht met je vrienden!