Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Man en vrouw onwel na drugsgebruik

29 juni 2009

DORDRECHT - Een 44-jarige man uit Achthuizen en een 33-jarige vrouw uit Dordrecht zijn op zondagmiddag 28 juni 2009 onwel geworden, nadat ze drugs hadden gebruikt.

De twee gebruikten in de vroege ochtend van 28 juni in een woning aan de Brittenburg een hoeveelheid (vermoedelijk) GHB en raakten bedwelmd. Een buurtbewoner zag hen bewegingsloos liggen en belde 112. Politie en ambulance kwamen ter plaatse en de vrouw moest naar het ziekenhuis gebracht worden. Ze was aanspreekbaar en kon gehoord worden. Op basis van het ter plaatse ingestelde onderzoek werd de man aangehouden. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis, want hij was voldoende bijgekomen om verhoord te kunnen worden. Na zijn verhoor op het politiebureau is de man in vrijheid gesteld. In de woning werd een kleine hoeveelheid GHB aangetroffen en in beslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!