Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Vechtpartij en mishandeling op stationsplein twee mannen aangehouden

29 juni 2009

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 28 juni heeft op het Stationsplein rond 04.45 uur een vechtpartij plaatsgevonden waarbij een 18-jarige man uit Papendrecht gewond raakte.

Een 16-jarige jongen en een 18-jarige man uit Dordrecht zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Twee groepen jongeren arriveerden op het station nadat zij waren uit geweest in Breda. Op het Stationsplein ontstond een confrontatie waarbij de 18-jarige Papendrechter fors werd mishandeld. De man liep diverse kneuzingen aan zijn benen en een gewond gezicht op. De politie onderzoekt de zaak en hoort diverse getuigen.

Deel dit bericht met je vrienden!