Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Vervelende bierdrinkers op kinderactiviteit

25 juni 2009

DORDRECHT – De politie heeft op woensdagmiddag 24 juni een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden op het Statenplein. Op deze locatie waren allerlei activiteiten voor kinderen aan de gang.De verdachte gedroeg zich in groepsverband vervelend.

Hij en nog twee volwassen mannen dronken bier op een bankje. Ze gedroegen zich luidruchtig en trokken om de haverklap de stekker van een luchtkussen waarop kinderen aan het spelen waren, eruit. De drie werden meerdere keren gevorderd zich te verwijderen van het Statenplein, de 46-jarige weigerde dit. Toen hij weer de stekker van het luchtkussen eruit trok, was de maat vol voor de politie en werd hij aangehouden. Inmiddels is hij weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. oudende klachten.

Deel dit bericht met je vrienden!