Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding op Laan der VN

25 juni 2009

DORDRECHT – Op de Laan der Verenigde Naties heeft woensdagavond 24 juni een aanrijding plaatsgehad tussen een personenauto en een trekker met oplegger.

Een 23-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland reed in haar auto achter de trekker met oplegger. Ze sorteerde achter hem voor, op de rijstrook voor rechtsrechts afslaand verkeer om de oprit naar de Rijksweg A16 op te rijden. Daar ze kort daarvoor een groen verkeerslicht waren gepasseerd,  was de automobiliste in de veronderstelling dat het daarop volgende verkeerslicht ook op groen zou staan. Dit bleek niet zo te zijn. De chauffeur bracht zijn vrachtwagen op tijd tot stilstand maar de 23-jarige zag dit laat en botste op haar voorganger. Haar auto liep forse schade op en zelf liep de vrouw een botbreukje in haar hand op. De chauffeur kwam met de schrik vrij, zijn trekker met oplegger raakte licht beschadigd.

Deel dit bericht met je vrienden!