Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Koperdieven betrapt in de actie

24 juni 2009

DORDRECHT - In de nacht van dinsdag op woensdag 24 juni zag een surveillerende agent twee mannen bij de kruising tussen de Bankastraat en de Oranjelaan kabels stelen.

Op deze kruising vinden overdag werkzaamheden aan de verkeerslichten plaats, binnen een afgezet gedeelte van de weg. De agent zag de mannen naar het afgezette gedeelte lopen. Even later liepen ze weg in de richting van het Vogelplein, waarbij ze een grote hoeveelheid kabels met zich meedroegen, vermoedelijk afkomstig van de plek van de werkzaamheden. De agent kon een van de mannen, 22-jarige man uit Dordrecht, aanhouden. De tweede man ging er vandoor. In de auto van de mannen werd ook een hoeveelheid kabels aangetroffen. De politie maakt proces-verbaal op.  

Deel dit bericht met je vrienden!