Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Geld gestolen door babbeltruc

24 juni 2009

DORDRECHT - Een 80-jarige vrouw uit Dordrecht is dinsdagochtend 23 juni slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Die middag stonden bij de vrouw twee meisjes voor de deur van haar woning aan de Nassauweg, die om pen en papier vroegen. Toen de vrouw naar binnenliep om dit te halen, volgden de twee de vrouw de woning in. De vrouw vertrouwde het niet en vroeg de meisjes de woning te verlaten. Toen de vrouw de twee naar de voordeur wilde brengen kwam er opeens een derde, onbekende vrouw uit de slaapkamer van de bewoonster lopen. Op dat moment zetten de drie het op een lopen en gingen er vandoor.

De 80-jarige vrouw ging ze nog achterna, maar tevergeefs. De vrouw miste bij het terugkeren naar haar woning onder meer haar autosleutel, spaargeld en enkele bankpasjes.

Lees meer over:

diefstal babbeltruc Nassauweg
Deel dit bericht met je vrienden!