Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Vierde verdachte aangehouden in zaak woning overval

23 juni 2009

DORDRECHT -In het onderzoek naar de overval op een woning aan de Rijksstraatweg op 17 juni is op 23 juni een vierde verdachte aangehouden: een 18-jarige man uit Dordrecht. Net als de eerder aangehouden verdachten wordt hij verdacht van betrokkenheid bij de overval. Op de bewuste avond drongen meerdere mannen de woning binnen. Na een schermutseling met mensen binnen het pand verlieten zij - zonder buit - de woning . De inmiddels gewaarschuwde politie hield direct de eerste verdachte aan. In de dagen erna kwamen nummer twee en drie aan de beurt. De verdachte is voor verhoor ingesloten. De politie verwacht niet nog meer aanhoudingen, maar zet het onderzoek wel voort.

Lees meer over:

overval verdachte rijksstraatweg
Deel dit bericht met je vrienden!