Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Bedreiging (Rectificatie)

19 juni 2009

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht heeft een administratief medewerker bedreigd en gepoogd hem te slaan. Dit gebeurde op donderdag 18 juni 2009 rond 12.00 uur bij de eerste hulp van het ziekenhuis aan de Albert Schweitzerplaats. De man had buikklachten en moest even in de wachtkamer wachten. Dat wilde hij niet en hij liep door naar de behandelruimte. Toen hem gezegd werd dat hij terug naar de wachtkamer moest werd hij kwaad.

Hij probeerde de man te slaan, maar deze kon de klap afweren. Daarop pakte de verdachte een stoel en dreigde daarmee te slaan. Politieagenten namen een aangifte op. De verdachte is na behandeling in de loop van de middag aangehouden. Hij bleek niets ernstig te mankeren. Hij is na verhoor in de loop van de avond met een dagvaarding heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!