Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Tanya Chub en Jacco Ambags keren terug bij Damclub Dordrecht

18 juni 2009

DORDRECHT - Tanya Chub en Jacco Ambags hebben besloten met ingang van het nieuwe seizoen weer voor Damclub Dordrecht te gaan spelen in de nationale competitie, en keren dus na een aantal jaren terug op het oude nest. Jacco heeft wel aangegeven slechts beperkt beschikbaar te zijn.

Tanya (rating 1351) heeft de titels van Internationaal Grootmeester Vrouwen (GMIF), Nationaal Meester Vrouwen (MNF), FMJD Meester (MF) en Nationaal Kandidaat Meester (cMN). Zij is 5-voudig Nederlands kampioene bij de vrouwen en behaalde in 2002 de Europese titel. In datzelfde jaar werd zij tevens door de KNDB leden gekozen tot “dammer van het jaar”. De afgelopen seizoenen speelde Tanya op Ereklasse niveau bij o.a. Van Stigt Thans, SNA Heerhugowaard en Bart Smit Volendam. Jacco (rating 1213) speelde de afgelopen seizoenen, zowel op Ereklasse als op Hoofdklasse niveau, bij SNA Heerhugowaard. Twee welkome versterkingen voor de Dordtse damclub die er naar streeft weer zo snel mogelijk het Hoofdklasserschap te heroveren !!

Deel dit bericht met je vrienden!