Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanhouding voor bezit harddrugs

15 juni 2009

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni is een 26-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het bezit van harddrugs. De man was op stap in een uitgaansgelegenheid aan de Wijnstraat toen hij op het bezit van de drugs betrapt werd. Beveiligers hielden de man vast tot de politie ter plaatste kwam. De man is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Terwijl agenten bezig waren met de aanhouding van de man, werden zij lastiggevallen door een voorbijganger. De 25-jarige man uit Dordrecht schreeuwde beledigende teksten naar de agenten en zwaaide met een slang waarmee hij dreigde de agenten te slaan. Ook deze man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij is de volgende ochtend in vrijheid gesteld.

Lees meer over:

wijnstraat harddrugs drugsbezit
Deel dit bericht met je vrienden!