Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Ongeduldige man rijd bijna in op deelnemrs avond-vierdaagse

12 juni 2009

DORDRECHT - Een 72-jarige man uit Dordrecht is aangehouden nadat hij tussen de deelnemers van de avondvierdaagse door wilde rijden. Dit gebeurde op donderdagavond 11 juni 2009 omstreeks 19.05 uur op de Noordendijk. De man wilde rechtsaf de Nagtegaalplaats oprijden en werd tegengehouden door een 48–jarige begeleider uit Dordrecht die voor de auto ging staan. De man begon te schelden, gaf gas en wilde doorrijden. De begeleider wist op tijd opzij te stappen.

Dit alles werd gezien door een politieagent die daar in vrije tijd aanwezig was. Deze haalde de sleutels uit het contactslot  en waarschuwde de collega’s. Deze hielden de man vervolgens aan wegens poging zware mishandeling. De geschrokken begeleider deed aangifte. De verdachte is na verhoor heengezonden. De politie maat proces-verbaal op.

Deel dit bericht met je vrienden!