Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Inbrekers ontdekt

8 juni 2009

DORDRECHT - De politie stelt een onderzoek in naar een woninginbraak. Deze inbraak gebeurde in een woning aan de Thorbeckeweg in Dordrecht. Op zaterdag 6 juni 2009 omstreeks 00.30 uur kwam de 59-jarige bewoner thuis. De man zag licht branden en vermoedelijk twee mannen rondlopen in zijn woning. Het slachtoffer schrok en wilde zijn huis uit. De verdachten schreeuwden en een van hen sloeg de bewoner. De inbrekers ontsnapten. Binnen was het een rommel en stonden er spullen klaar kennelijk om mee genomen te worden. Mogelijk zagen de verdachten wel kans geld te stelen.

De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen die iets weten van dit misdrijf. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

inbraak woning thorbeckeweg
Deel dit bericht met je vrienden!