Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Tijdelijk huisverbod na huiselijk geweld

5 juni 2009

DORDRECHT - De politie heeft op woensdagavond 3 juni een 45 jarige man uit Dordrecht aangehouden op het Mina Kruseman-erf. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld.

De man mishandelde zijn ex-vrouw in een woning. Ze wist naar buiten te vluchten en werd opgevangen door de buren. Ter plaatse gekomen politieagenten rekenden de man in. Hij heeft een tijdelijk huisverbod opgelegd gekregen. De vrouw moest naar het ziekenhuis voor behandeling aan haar verwondingen. Ze heeft een flinke hersenschudding en diverse verwondingen aan het gezicht. Na behandeling mocht ze met een wekadvies naar huis. Tegen haar ex-man heeft ze aangifte gedaan. De verdachte zit nog vast.

Deel dit bericht met je vrienden!