Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Start verbouwing Bellevue Groothoofd hotel culinair

5 juni 2009

DORDRECHT - Eindelijk is het zover: de verbouwing van het prachtige monumentale pand aan het drierivierenpunt in Dordrecht is in januari 2009 gestart. De grootscheepse verbouwing, waarbij onder andere een ruime serre aan de waterkant gerealiseerd wordt, zal ongeveer een jaar gaan duren.

 In december 2009 zullen Café Het Verloren Hart en de trouwlocatie Groothoofdpoort geheel vernieuwd haar deuren openen. In april 2010 zullen het luxe à la carte restaurant, de gezellige brasserie en het hotel beschikbaar zijn voor gasten. Bellevue Groothoofd hotel culinair; voor meesterkok Ad Janssen, bekend van onder andere Het Kasteel van Rhoon en diverse andere restaurants in Rhoon, zal dan een droom in vervulling gaan. Na een lange periode van voorbereiding, vergaderingen en onderhandelen kan hij dan eindelijk gaan doen wat hij het liefst doet, namelijk zijn gasten culinair verwennen. Met een luxe à la carte restaurant, 2 private dining rooms, 5 ruime zalen, een grote brasserie, 9 luxe en verrassende hotelkamers, een romantische bruidssuite, patisseriebedrijf en een oer-Hollands bruin café moet dit zeker gaan lukken.

Deel dit bericht met je vrienden!