Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Opening groene ontmoetingsplek voor en door jongeren

4 juni 2009

DORDRECHT - Op vrijdag 5 juni 2009 om 12.00 uur, opent J.H. Lagendijk, wethouder Jeugd en Jongeren een ‘groene’ jongeren ontmoetingsplek bij het Wellantcollege aan de Groenezoom.

De ontmoetingsplek is ontworpen en aangelegd door zes VMBO studentes van deze school. Chantal Roeters, Iris Meijer, Christa van der Nat, Celeste Koopmans, Michelle Wagemakers en Amy Pol kregen de opdracht om zelf een prestatie uit te kiezen en uit te voeren. Het resultaat is een u-vormige tribune waar jongeren lekker op kunnen zitten. De tribune wordt overkapt door twee bomen. Bij het project kregen zij ondersteuning van de Stichting wAarde en de gemeente.

Stichting Waarde is een denktank binnen de natuur- en milieubeweging. Zie ook: www.waarde.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!