Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester maakt ronde langs stembureau’s

3 juni 2009

DORDRECHT - Burgemeester Bandell zal aanstaande donderdag verschillende stembureau’s bezoeken tijdens de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Om 16.15 uur zal de heer Bandell het nieuwe stembureau bezoeken in het Albert Schweitzerziekenhuis (locatie Dordwijk). Ook andere nieuwe stembureau’s zullen door Bandell worden bezocht. Om drukte te voorkomen is het aantal stembureau’s dit jaar flink uitgebreid naar 72.

Daarnaast wil de burgemeester de stembureauleden een hart onder de riem steken die op deze verkiezingsdag een lange dag maken. Anders dan voorgaande jaren zullen immers de stemmen met de hand geteld worden. Dat gebeurt vanaf 21.00 uur, na sluiting van de stembussen. De stembureau’s gaan open om 7.30 uur in de ochtend.

Deel dit bericht met je vrienden!