Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Pamela Kiel in actie op het EK

2 juni 2009

DORDRECHT - De Dordtse Pamela Kiel is nog op zoek naar de limieten voor het EJK in Servië. Zij maakte dit weekend in Lokeren wel progressie op zowel de kogel als de discus. Met de 13,73 in Lokeren komt Kiel nog 47 centimeter te kort.

Op de discus haalde Kiel een afstand van 42,72, waar ruim 47 meter nodig is voor de limiet. “De internationale limiet op kogel is 13,80, maar de Nederlandse bond maakt het altijd zwaarder voor haar eigen atleten om een internationaal toernooi te halen.”, aldus trainer Roy Cronie. “Pamela heeft nog tot begin juli om de benodigde 14,20 te halen. Met de huidige progressie is de limiet zeker een haalbare kaart.”

Lees meer over:

ejk Dordtse Pamela Kiel
Deel dit bericht met je vrienden!