Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Skimapparatuur in beslag genomen, drie verdachten aangehouden

2 juni 2009

DORDRECHT - In de vroege morgen van dinsdag 2 juni heeft de politie drie mannen van 26, 28 en 30 uit Amsterdam aangehouden op de A-16 ter hoogte van Dordrecht. Agenten controleerden rond 05.00 uur een Engels voertuig met de drie inzittenden waarbij op de achterbank een schoudertas werd aangetroffen.

In de tas zat een metalen plaat van een pin- of betaalautomaat met aan de achterkant diverse zelfgesoldeerde snoertjes en sensoren. Ook troffen de agenten een plamuurmes en een metalen strip om de plaat te bevestigen aan. Naast de tas werden eveneens  onder andere diverse telefoons, een navigatiesysteem, USBsticks en simkaarten in beslag genomen. De auto werd na onderzoek meegenomen voor technisch onderzoek. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

A16 skimapparatuur
Deel dit bericht met je vrienden!