Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Horecafunctie voor voormalige Visafslag

2 juni 2009

DORDRECHT - Tussen de Nieuwe Haven en Varkensmarkt is bij de voormalige Visafslag - een echt monument - sinds enige tijd weer een horecafunctie geopend. Na jaren van leegstand hebben de vriendinnen Paulien Busch - van Meel en Cherry van der Kolff op donderdag 30 aril  de deuren weer geopend.

,,We vinden het prachtig om op zo'n historische plek in de zomermaanden voor een mooie activiteit te kunnen zorgen. 'Het monument heeft al te lang ongebruikt gestaan aan de Varkenmarkt", aldus Cherry van der Kolff.

Zij was vroeger eigenaresse van Cherry's eetsalon, een horecagelegenheid in de buurt. Ze vindt het een heerlijke uitdaging om met Paulien Busch, waarmee zij al 36 jaar bevriend is, bezig te zijn in het beeldbepalende monument. ,,We denken door voor een terras te zorgen rondom dit monument weer een steentje bijdragen aan Dordrecht promotie".

De klanten weten het cafe aan de Vismarkt inmiddels ook te vinden. "Mede dankzij het lekkere weer van de afgelopen tijd hebben we niets te klagen over het aantal klanten. Er komen natuurlijk veel bekenden, maar we zien ook steeds meer nieuwe klanten komen en daar doen we het tenslotte voor", aldus Paulien Busch.

Lees meer over:

horecafunctie visafslag
Deel dit bericht met je vrienden!