zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

‘Dag van Hoop’ live te volgen via Family7

26 mei 2009

DORDRECHT - De Hoop ggz in Dordrecht organiseert op zaterdag 27 juni een ‘Dag van Hoop’. Betrokkenen en geïnteresseerden krijgen deze dag de kans om het werk van dichtbij te bekijken, seminars bij te wonen, verhalen van cliënten te horen en een informatiemarkt te bezoeken. Er is een speciaal kinderprogramma en ’s avonds is er een worshipconcert. Wie niet in de gelegenheid is om naar Dordrecht te komen, kan de Dag van Hoop live volgen via de christelijke tv-zender Family7.

Family7 zendt de hele dag uit vanaf het terrein van De Hoop. Deze uitzending is onderdeel van een actie waarmee de zender in totaal 150.000 sponsors wil werven. Met de actie, die op 1 april van start is gegaan, wil Family7 de komende tijd het belang van een sterke omroep benadrukken. “Wij brengen programma’s die binnen het scala van Nederlandse commerciële zenders een ander geluid laten horen: een helder christelijk geluid.” Aldus Dolf van de Vegte, directeur van Family7. “Maar tv maken kost veel geld. Daarom is de hulp van sponsors hard nodig.”

Teun Stortenbeker, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Hoop, is blij met de samenwerking met Family7. “De boodschap die Family7 uitzendt, sluit goed aan bij de boodschap van De Hoop”, aldus Stortenbeker. “Ook wij willen een positief geluid laten horen: dat er hoop is voor mensen met problemen. Dat is de reden dat we de Dag van Hoop organiseren. We werken er graag aan mee dat zoveel mogelijk mensen deze boodschap horen!”

Alle informatie over de Dag van Hoop is te vinden op www.dehoop.org/dagvanhoop.

Informatie over de uitzendingen van Family7 staat op www.family7.nl.

De Hoop is een ggz-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop ggz biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratietrajecten en heeft zij preventieprojecten voor kinderen, tieners en volwassenen. Voor meer informatie over De Hoop ggz kan men terecht op www.dehoop.org.

Family7 is een christelijke televisiezender, die zowel digitaal als analoog 24 uur per dag uitzendt in grote delen van Nederland. Family7 maakt zich sterk voor een helder christelijk geluid in de Nederlandse media.

Voor progrmma klik hier

Lees meer over:

live ggz de hoop family7
Deel dit bericht met je vrienden!