maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Lastige winkeldieven aangehouden

20 mei 2009

DORDRECHT - Een 60-jarige vrouw uit Dordrecht is op 19 mei in een supermarkt aan de Voorstraat aangehouden.  Ze was op winkeldiefstal betrapt en werd overgedragen aan de politie. Bij het zien van de agenten werd de vrouw agressief en wilde ze een personeelslid slaan. Met moeite kon ze geboeid worden. Ook op weg naar het politiebureau bleef ze verbaal agressief. Ze is na verhoor met een dagvaarding in vrijheid gesteld. Het gestolen goed was een blikje fruit.

DORDRECHT - Een 49-jarige man uit Dordrecht werd op 19 mei na een korte achtervolging aangehouden. Hij had zeven spijkerbroeken weggenomen bij een warenhuis aan de Voorstraat zonder te betalen. Agenten zagen het gebeuren en wilden hem aanhouden. De man rende echter snel weg, maar kwam niet ver. Een agent had hem na een paar meter al te pakken. De man is ingesloten en de spijkerbroeken zijn weer bij de winkel terug.

Lees meer over:

winkeldief Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!