Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Vechtpartij en mishandeling na vernieling

18 mei 2009

DORDRECHT - Op maandagochtend 18 mei 2009 omstreeks 01.30 uur troffen politieagenten na een melding van een vechtpartij een 48-jarige man uit Dordrecht met bebloed gelaat aan op de Dokweg.

Bleek dat de man in gevecht was geraakt met een 55-jarige man uit Dordrecht. De 48-jarige man had kort daarvoor een ruit ingegooid van de woning van de 55-jarige. De 48-jarige man werd tegen zijn hoofd en borst getrapt. Hij werd terplaatse behandeld door personeel van de ambulancedienst en hoefde niet naar het ziekenhuis. De 48-jarige man werd daarop aangehouden wegens vernieling en de 55-jarige man  wegens mishandeling. Beide mannen zijn ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!