maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Mishandeling in parkeergarage aan de Brouwersdijk

8 mei 2009

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht is zodanig mishandeld dat hij zwaar gewond in het ziekenhuis is opgenomen. Dit gebeurde op donderdagavond 7 mei 2009 omstreeks 20.30 uur buiten bij de ingang van de parkeergarage van een supermarkt aan de Brouwersdijk. Politieagenten troffen de man aan met een hoofdwond. Hij bloedde hevig uit zijn mond en heeft letsel aan zijn kaak  Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De man kon zich niets van het voorval herinneren. Uit een eerste onderzoek ter plaatse is naar voren gekomen dat hij vermoedelijk door 3 mannen is mishandeld. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Getuigen die nog niet door de politie zijn benaderd of mensen die iets weten van deze mishandeling worden verzocht te bellen met de recherche te Dordrecht op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

mishandeling getuigen
Deel dit bericht met je vrienden!