Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Buschauffeur mishandeld op de Krispijnseweg

8 mei 2009

DORDRECHT - Een 57-jarige buschauffeur uit Dordrecht is mishandeld.

Dit gebeurde op donderdagmiddag 7 mei 2009 omstreeks 15.00 uur op de Krispijnseweg. Er kwam een nog onbekende man de bus in die een OV jaarkaart aan de chauffeur liet zien. De buschauffeur zag direct dat dit een valse kaart betrof. Hij waarschuwde daarop de politie. De onbekende man wilde zijn kaart echter terug en wilde duidelijk niet op de politie wachten.  Hij probeerde de kaart uit handen van de chauffeur te trekken. Dit lukte niet maar de chauffeur hield wel een pijnlijke arm en vingers aan het voorval over. Uiteindelijk ging de onbekende man er vandoor in de richting van de Frans Lebretlaan.

De chauffeur deed aangifte en gaf de valse OV jaarkaart aan de politieagenten. De politie is op zoek naar de man en heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!