woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden op verdenking van vernieling auto en diefstal fiets

1 mei 2009

DORDRECHT - Op donderdagmorgen 30 april zijn twee 20-jarige mannen uit Dordrecht en een 21-jarige uit Capelle aan de IJssel aangehouden op verdenking van een vernieling van een auto aan de Reeweg-Oost.

Na de melding van een getuige, maakte de politie een zoekslag in de omgeving van de geparkeerde voertuigen en zag drie mannen wegrennen richting de Almsvoetstraat. Na een korte achtervolging konden beide 20-jarige mannen op de Wolbrandstraat  worden aangehouden. De mannen ontkenden iets te maken te hebben met de vernielingen maar gaven wel aan dat zij een fiets hadden gestolen en die bij aankomst van de politie hadden achtergelaten op de Lombokstraat. De fiets hadden zij ontvreemd op de Toulonselaan. Uit het verhoor bleek dat de 21-jarige man verdacht werd van de daadwerkelijke diefstal. Hij is werd een uur later aangehouden op het politiebureau op de Overkampweg in Dordrecht. De politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!