Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw doet aangifte van mishandeling

27 april 2009

DORDRECHT - Vrijdagmorgen 25 april heeft een 29-jarige vrouw uit Dordrecht aangifte gedaan van mishandeling door een 29-jarige man uit Dordrecht. De vrouw was bij haar 26-jarige nichtje uit Dordrecht op bezoek in diens woning aan de Groen van Prinstererweg. De man was daar ook op bezoek om met het nichtje te praten.

Het nichtje had een relatie met hem gehad en had eerder aangifte tegen hem gedaan wegens mishandeling. De man wilde het nichtje overhalen haar verklaring in te trekken, in de hoop niet voor de rechter te hoeven verschijnen. Het gesprek liep zo uit de hand dat hij de 29-jarige Dordtse bij de keel greep en in het gezicht sloeg. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!