dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Sportclub Emma kampioen 4e klasse

20 april 2009

DORDRECHT - Onder het toeziend oog van vele supporters (3 bussen vol) heeft SC Emma Zo.1 op zondag 19 april 2009 met 0-1 gewonnen van RSV. Al in de derde minuut van de wedstrijd zorgde topscorer Rodriguez voor het winnende doelpunt.

Met deze winst is SC Emma kampioen en is er een lang gekoesterde droom van onze sportclub in vervulling gegaan. Volgend jaar gaat het eerste zondag elftal voetballen in de 3e Klasse. Een week eerder al wist het 2e zondagelftal eveneens de titel te grijpen in hun klasse. Zodat er op beide zondagen volop feest is gevierd in de kantine en op zondag 26 april is dit voor beide elftallen nog een dunnetjes over gedaan.

Het bestuur feliciteert Rene Hiddink en zijn mannen en Jan Witman met zijn mannen van het tweede met deze kampioenschappen. Tevens bedankt het bestuur alle supporters voor hun support.

Lees meer over:

voetbal Sportclub Emma
Deel dit bericht met je vrienden!