Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanhouding na mishandeling vriendin

17 april 2009

DORDRECHT - Donderdagmiddag 16 april is in de Frank van der Goesstraat een 21-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor mishandeling van zijn 19-jarige vriendin uit Dordrecht.

De twee kregen in hun woning ruzie waarop de man de vrouw duwde, haar de keel dichtkneep en met de dood bedreigde. De vrouw wist uiteindelijk naar het balkon te vluchten en riep een voorbijganger de politie te bellen. Hierop liep de man naar een andere ruimte in de woning, waardoor de vrouw uit het huis weg kon glippen. Toen de politie ter plaatse kwam, liep de man juist de woning uit en wilde in een busje wegrijden. De politie blokkeerde het busje en wist vervolgens de man in de boeien te slaan. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Deel dit bericht met je vrienden!