zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte situatie

8 april 2009

DORDRECHT -  Een 21-jarige man uit Amsterdam en een 27-jarige man uit Purmerend zijn op woensdagmorgen 8 april aangehouden. Agenten controleerden het kenteken waaruit bleek dat de eigenaar van de auto een bekende is van de politie. Daarop hebben agenten de auto staande gehouden. Op de vraag waar twee naar toe gingen, gaven zij aan een vriendin te bezoeken in de Erikstraat in Dordrecht.

Aangezien deze straat niet bestaat, vertrouwden de agenten het niet en vroegen of zij in de kofferbak mochten kijken. Deze bleek vol te liggen met inbrekersgereedschap. De twee zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau. De politie stelt een onderzoek in.

Lees meer over:

inbrekersgereedschap
Deel dit bericht met je vrienden!