maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Controleur geslagen

6 april 2009

DORDRECHT -   Een 55-jarige vrouw is in haar gezicht geslagen door een 25-jarige man uit Dordrecht.

Dit gebeurde op zondagmiddag 5 april 2009 omstreeks 15.50 uur op het centraal station. De vrouw werk als controleur bij Arriva. De 25-jarige man stapte in Sliedrecht in de trein en toen de vrouw zijn kaartje wilde controleren stond hij te bellen. De controleur vertelde dat zij niet de hele dag de tijd had en daarop liet de man al scheldend zijn kaartje zien. Op het station in Dordrecht kwam de man naar de controleur toe en sloeg haar in het gezicht.

De 25-jarige verdachte werd daarop door politieagenten aangehouden. De  vrouw  deed aangifte. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor, waarin hij verklaarde dat hij niet geslagen maar geduwd heeft, is hij heengezonden. Hij kreeg na overleg met de officier van justitie een boete van 300 euro.

Lees meer over:

mishandeling arriva
Deel dit bericht met je vrienden!