donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Wisselingen in kerkelijk Sterrenburg

3 april 2009

DORDRECHT - Ds. Guus Oudheusden zwaait begin juni af in Sterrenburg als wijkpredikant van de Protestantse Kerk Nederland (PKN).

Kerkelijk werkster Ria Keijzer heeft als opbouwwerkster op 18 april haar afscheid. Dan is er gelijk in de Ontmoetingskerk een feestavond. De kerk wil op deze manier in het gebouw, dat vorig jaar aan de eisen van de tijd is aangepast, verder de onderlinge band versterken. Kortom: Sterrenburg leeft als kerkelijke gemeenschap zeker nu alle activiteiten vanuit één plek plaats vinden. De Morgensterkerk in Sterrenburg 1 is al lange tijd geen kerkelijk eigendom meer en een projectontwikkelaar probeert nieuwe plannen voor die plan te maken.

Deel dit bericht met je vrienden!