maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Schaaksite www.tomsschaakboeken populair wereldwijd

1 april 2009

DORDRECHT - Tom van Bokhoven, die begon als verzamelaar van schaakboeken en historische werken, maakt een in de schaakwereld steeds vaker bekeken website: www.tomsschaakboeken.nl  Ook buiten de wereld van de schaakliefhebbers geniet Van Bokhoven bekendheid.

Schaaksoos de Willige Dame heeft een eigen afdeling bij tomsschaakboeken.nl en er is nog meer exclusieve informatie te lezen. Ook bekende Dordtenaren worden in tekst en beeld gebracht in de gebruik bijzondere schakers.  Dichter/schaker Buddingh wordt zeer uitgebreid belicht.

Het openingsboek de Leeuw, dat al vier drukken heeft beleefd, zorgt ook voor wereldwijde belangstelling voor de site van Tom van Bokhoven.

De afdeling sport op deze site meldt soms ook hoofdpunten uit het (schaak) nieuws van Tom van Bokhoven in goede samenwerking.

Deel dit bericht met je vrienden!