woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Oud-wethouder Govert Veldhuijzen voorgedragen als voorzitter vereniging Oud-Dordrecht

30 maart 2009

DORDRECHT - Govert Veldhuijzen, oudwethouder voor het CDA bij de gemeente Dordrecht, wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van Oud-Dordrecht. Hij is de enige kandidaat op de ledenvergadering van Oud-Dordrecht, die op 14 april in het Hof wordt gehouden. Veldhuijzen wordt genoemd als de opvolger van M.Bloemendal. Henk Bax, ook bekend als voorzitter van het Oranjedagcomité, wordt de nieuwe vice-voorzitter.

De vereniging maakt de laatste jaren een grote groei door en is op weg naar duizend leden. Leden van Oud-Dordrecht zijn op verschillende historische gebieden ook actief, zoals in de stichting historisch platform en in het platform Stedelijke herdenking.

Deel dit bericht met je vrienden!